Skip to content. | Skip to navigation

Personal tools

Navigation

You are here: Home
3 items matching your search terms.
Filter the results.
Item type


New items sinceSort by relevance · date (newest first) · alphabetically
File PDF document soalan-20.pdf
TAN SRI DATO' SERI ABO KHALID BIN IBRAHIM [ BANDAR TUN RAZAK - BEBAS ] Minta MENTERI BELlA DAN SUKAN menyatakan apakah strategi untuk mempertingkatkan mutu dan prestasi sukan negara setelah gagal mencapai sasaran pingat di Sukan Komanwel 2014 di Glasgow dan ketinggalan di belakang Singapura dari segi pungutan ping at buat julung-julung kalinya dalam sejarah.
Located in Documents / / Oral Questions (Soalan Lisan) / 2014-10-27 Parliamentary Replies
File PDF document soalan-27.pdf
DATO' AHMAD FAUZI BIN ZAHARI [ SETIAWANGSA- BN] Minta MENTERI BELlA DAN SUKAN menyatakan perancangan jangka panjang Kementerian ke atas sukan berstatus antarabangsa yang memakan kos belanja yang amat besar seperti Le Tour de Langkawi, Monsun Cup, dan Perlumbaan F1. Adakah pulangan daripada aktiviti- aktiviti sukan ini setimpal dengan modal yang telah dikeluarkan dan bagaimana ia membantu negara mendapatkan semula pulangan modal.
Located in Documents / / Oral Questions (Soalan Lisan) / 2014-10-30 Parliamentary Replies
File PDF document soalan-36.pdf
TAN SRI DATUK SERI PANGLIMA ANNUAR BIN MUSA [ KERETEH - BN] Minta MENTERI BELlA DAN SUKAN menyatakan strategi dan pelan pemulihan yang dirangka oleh Kementerian bagi memperbaiki prestasi atlet yang bakal mewakili negara dalam kejuaraan antarabangsa agar imej sukan Malaysia mampu bersinar semula.
Located in Documents / / Oral Questions (Soalan Lisan) / 2014-10-30 Parliamentary Replies