Skip to content. | Skip to navigation

Personal tools

Navigation

You are here: Home
7 items matching your search terms.
Filter the results.
Item type


New items sinceSort by relevance · date (newest first) · alphabetically
File PDF document Soalan 229
Tuan Nga Kor Ming [ Taiping ] minta MENTERI DALAM NEGERI menyatakan jumlah bilangan kes rogol dan kes incest (sumbang mahram) dari tahun 2000 hingga 2015 dan apakah langkah Kerajaan untuk membanteras jenayah-jenayah yang menjijikkan ini.
Located in Documents / 2015 May-June Parliamentary Session / Written Replies (Soalan Bertulis)
File PDF document Soalan 24
Tuan Nik Mohamad Abduh bin Nik Abdul Aziz Pasir Mas minta MENTERI DALAM NEGERI menyatakan statistik kadar jenayah mengikut kategori umur setiap tahun sejak 2010.
Located in Documents / / Oral Questions (Soalan Lisan) / 2015-10-29 Parliamentary Replies
File PDF document Soalan 217
Puan Kasthuriraani a/p Patto [ BatuKawan ] minta MENTERI DALAM NEGERI menyatakan :(a) bagaimana PDRM memberi perlindungan saksi atau sokongan bagi mangsa rogol atau mangsa keganasan rumahtangga dari peringkat permulaan hingga akhir proses perbicaraan; dan (b) bilangan kes yang telah dikendalikan sepenuhnya oleh PDRM serta jenis sokongan yang telah diberikan mengikut negeri dari tahun 2008 hingga kini.
Located in Documents / 2015 March-April Parliamentary Session / Written Questions (Soalan Bertulis)
File PDF document Soalan 60
Tuan Sim Chee Keong Bukit Mertajam minta MENTERI DALAM NEGERI menyatakan statistik bagi tahun 2012 dan 2013 kes keganasan rumah tangga, rogol, cabul kehormatan, sumbang mahram (incest) dan liwat mengikut pecahan negeri, serta umur dan jantina kedua-dua mangsa dan si pelaku.
Located in Documents / / Oral Questions (Soalan Lisan) / 2014-03-17 Parliamentary Replies
File PDF document Soalan 38
Puan Teo Nie Ching [ Kulai ] minta MENTERI DALAM NEGERI menyatakan jumlah kes rogol dan gangguan seksual sejak tahun 2005, orang yang didakwa, dan jumlah orang yang dihukum untuk kesalahan tersebut.
Located in Documents / / Oral Questions (Soalan Lisan) / 2014-10-07 Parliamentary Replies
File PDF document Soalan-35.pdf
Soalan 35. Puan Siti Zailah binti Mohd Yusoff [ Rantau Panjang ] minta MENTERI DALAM NEGERI menyatakan statistik kadar jenayah terkini di seluruh negara termasuk gejala sosial seperti buang bayi ,rogol, zina dan sebagainya serta langkah-langkah pencegahannya.
Located in Documents / / Oral Questions (Soalan Lisan) / 2014-11-06 Parliamentary Replies
File PDF document par14p2m3-soalan-BukanLisan-473.pdf
Puan Kasthuriraani Patto Batu Kawan minta MENTERI DALAM NEGERI menyatakan berapa jumlah kes jenayah seksual rogol, sumbang mahram, pencabulan, Iiwat, gangguan seksual dan keganasan rumahtangga yang dilaporkan dari tahun 2014 hingga kini mengikut pecahan negeri serta pecahan umur, kaum, jantina dan apakah hubungan di antara pelaku dan mangsa.
Located in Documents / 2019 October-December Parliamentary Session / Written Replies (Soalan Bertulis)